Op 9 maart was de landelijke actiedag van het Oranjefonds voor vrijwilligerswerk. Het Inloophuis De Herberg heeft samen met de Vrienden van de Herberg ook dit jaar weer meegedaan aan deze actiedag. En met succes!

Met acht scholieren van het Hoornbeeckcollege in Apeldoorn en drie vaste vrijwilligers is voor de bezoekers op deze middag een heerlijke High Tea verzorgd. Naast veel vaste bezoekers mochten we deze middag ook nieuwe bezoekers ontvangen. Zij konden door het speciale karakter van de dag eens vrijblijvend een kijkje komen nemen in De Herberg.

Voor de kosten van de High Tea hebben wij een bijdrage van het Oranjefonds mogen ontvangen. Wij konden daardoor ook ditmaal de High Tea laten maken door vrijwilligers van de stichting GBYH wat staat voor God Bless You Homes. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen en wezen in Kitale, Kenia.

Onze actie heeft een waardevolle middag gebracht voor onze bezoekers en via de stichting GBYH hebben we ook kinderen in Kenia een klein beetje mogen steunen