Op 15 maart heeft het Inloophuis De Herberg samen met de Vrienden van de Herberg weer meegedaan aan deze landelijke actiedag van NLdoet. Ook dit jaar weer met groot succes!

De regen was geen spelbreker voor de vast bezoekers en ook nieuwe bezoekers om te komen genieten van een heerlijke High Tea. Studenten van de studierichting maatschappelijk werk van het Hoornbeeckcollege in Apeldoorn en enkele vaste vrijwilligers hebben op deze middag op een fantastische wijze de bezoekers een bijzondere middag bezorgd.

Door het speciale karakter van de dag konden ook nieuwe bezoekers vrijblijvend een kijkje komen nemen in De Herberg, en daar is veel gebruik van gemaakt.

Voor de kosten van de High Tea hebben wij een bijdrage van het Oranjefonds mogen ontvangen. Wij konden daardoor ook ditmaal de High Tea laten maken door vrijwilligers van de stichting GBYH wat staat voor God Bless You Homes. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen en wezen in Kitale, Kenia.

Onze actie heeft een waardevolle middag gebracht voor onze bezoekers en via de stichting GBYH hebben we ook dit jaar kinderen in Kenia een klein beetje mogen steunen