De Kerstherbergen bieden ook dit jaar de gelegenheid om samen met anderen het feest van licht en warmte te vieren. Iedereen die – om welke reden dan ook – niet thuis Kerstmis kan of wil vieren, is er van harte welkom. In ‘De Herberg’ aan de Deventerstraat 40 staat de deur open op Kerstavond en de middagen van Eerste en Tweede Kerstdag. ‘De druif’ in De Maten, (Kerkcentrum De Drie Ranken) ingang achterzijde gebouw aan het Violierenplein is op Tweede Kerstdag geopend.

 

De Kerstherberg draait op goede wil, vrijwilligers en giften. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Dat kan! U kunt gastvrouw of gastheer worden, tijdens een dienst van ongeveer 2,5 uur op een van de kerstdagen. Er is van alles te doen: koffie zetten en schenken, een lunchbuffet verzorgen, een spelletje doen, afwassen. U kunt zich als vrijwilliger melden bij Lodewijk Versluis, e-mail: versluizen@hetnet.nl.

Kunt of wilt u geen vrijwilliger worden? Steun de Kerstherbergen dan met een gift. Met €7,50 zorgt u al voor lunch, koffie of thee met iets lekkers voor een bezoeker. Zo maakt u het mogelijk dat de Apeldoornse Kerstherbergen doorgaan.

Giften zijn welkom op rekening NL 94 INGB 0002 0756 80 ten name van Werkgroep Kerstherbergen, Apeldoorn. Bij voorbaat dank!

Openingstijden ‘De Herberg’, Deventerstraat 40, ingang Griftstraat:
Kerstavond:    17:00 – 19:30 uur
1e Kerstdag:   13:00 – 16:00 uur
2e Kerstdag:   13:30 – 16:00 uur

Openingstijden ‘de druif’, De Maten (Kerkcentrum De Drie Ranken) ingang achterzijde gebouw aan het Violierenplein.
2e Kerstdag:   11:00 – 15:00 uur