Blue Flower

  

"Vrijwilligheden"

 

Koninklijke onderscheiding

Voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger voor De Herberg ontvingen Harm en Miep de Jonge op 29 april 2011 in Paleis Het Loo een Koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester mr G.J. de Graaf. Beiden werden onderscheiden als lid in de orde van Oranje Nassau. Hun onderscheiding kan mede worden beschouwd als blijk van waardering voor het werk in De Herberg.

 

VW-01-Onderscheiding 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        De 'trotse' Miep en Harm de Jonge in de tuin van Paleis Het Loo 

 

Bezoek aan zorgboerderij Wenumhoeve

 

Jaarlijks biedt het bestuur van het Citypastoraat aan de vrijwilligers een etentje of een uitje aan. Zo werd op 20 september 2011 door ca 40 vrijwilligers een bezoek gebracht aan de zorgboerderij Wenumhoeve in Wenum. Er werd koeiengolf gespeeld en de boerderij kon worden bezichtigd tijdens een rondleiding. Het bezoek werd afgesloten met het eten van heerlijke pannenkoeken. Het was een gezellig maar bovenal interessant bezoek, waarin kennis kon worden genomen van het nuttige werk in de zorgboerderij voor daarvoor in aanmerking komende medemensen, waarvoor eveneens vele vrijwilligers werkzaam zijn. Dank gaat uit naar het gastechtpaar, Gert Jan en Hanneke Wensink, voor deze geslaagde middag.

 

VW-02-Uitje 2011VW-03-Uitje 2011

VW-04-voorjaar2008142a 

                                                                                                                                        

 

 

 

 

 

          

 

Werkelijk, het belangrijkste element dat is het overwogen, terwijl het bestellen drugs van het web is om een ​​beste selectie. Sommige voor geneesmiddelen zijn bekend. Andere traktatie bepaalde ziekte zoals angststoornis. Er zijn duikers geneesmiddelen voor mannelijke impotentie te genezen. Hoe zit het met "kamagra jelly" en "kamagra"? In dit artikel wordt meer vertellen over de tekenen van erectiestoornissen en "cialis 20 mg kopen". Het belangrijkste wat je moet zoeken is "kamagra kopen". Maar om een ​​man erectiele probleem op te sporen, de arts zal waarschijnlijk beginnen met een grondige geschiedenis van de symptomen. Er zijn diverse geneesmiddelen voor de behandeling van impotentie. Neem de verpakking mee, zelfs als deze leeg is. Als je geneigd te denken dat iemand een overdosis van deze drug zouden hebt genomen, gaat u naar de afdeling spoedeisende hulp van het plaatselijke ziekenhuis in een keer.