Blue Flower

Vrijwilligers

Binnen het Citypatoraat en in het Inloophuis is een grote groep, enthousiaste en betrokken vrijwilligers (alleen de Coördinator Citypastoraat is een beroepskracht) actief.

Deze groep van zowel mannen als vrouwen, van wie er sommige al meer dan 20 jaar zijn betrokken bij het werk van het Citypastoraat/Inloophuis, bestaat uit ongeveer 50 vrijwilligers.

De ervaring leert dat het werken en De Herberg niet alleen de voldoening geeft om iets voor anderen te kunnen betekenen, maar dat het ook de vrijwilligers zelf ook 'rijker' maakt.

Het zal duidelijk zijn dat een organisatie, die zo afhankelijk is van vrijwilligers altijd nieuwe vrijwilligers kan gebruiken:Affiche Herberg-1a

                         Vrijwilligers van harte welkom

De vrijwilligers binnen het Citypastoraat/Inloophuis zijn actief op één of meer van de volgende terreinen:

  • als gastvrouw/-heer in het inloophuis
  • als 'voorganger' de tweewekelijkse zondagsviering
  • voor het verrichten van conciërge- en schoonmaakwerkzaamheden
  • voor het onderhoud van de tuin
  • voor het verschaffen van voorlichting en informatie
  • voor het bereiden van soep
  • voor het bereiden van warme maaltijden
  • voor het meedenken in de organisatie

Kandidaat-vrijwilligers kunnen, voordat zij hun beslissing nemen, eerst enkele keren een dienst meelopen om kennis te maken met het werk in het inloophuis.

Voordat vrijwilligers als zodanig gaan fungeren worden zij eerst toegerust.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met de Coördinator Citypastoraat, mevrouw Cora Boon.

U kunt natuurlijk ook gewoon eens binnenlopen tussen 13.30 en 16.00 uur.

Stagiaires:

Het Citypastoraat biedt de mogelijkheid van stageplaatsen voor leerlingen,  die een maatschappelijke of theologische opleiding volgen. Heeft u hiervoor belangstelling, neem dan ook contact op met mevr. Cora Boon, zij is maandag en dinsdag tijdens kantooruren aanwezig.

IMG 8160 IMG 8261IMG 8186

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkelijk, het belangrijkste element dat is het beschouwd, terwijl het bestellen drugs van het web is om een ​​beste keuze. Sommige geneesmiddelen zijn bekend. Andere traktatie bepaalde aandoeningen hoe angststoornis. Er zijn duikers voor geneesmiddelen voor mannelijke impotentie te genezen. Hoe zit het met "kamagra jelly" en "kamagra"? In dit artikel is het meer vertellen over de tekenen van erectiele dysfunctie en "cialis 20 mg kopen". Het belangrijkste wat je moet zoeken is "kamagra kopen". Maar om een ​​man erectiele probleem op te sporen, de arts zal waarschijnlijk beginnen met een grondige geschiedenis van de symptomen. Er zijn diverse voor geneesmiddelen voor de behandeling van van impotentie. Neem de verpakking mee, zelfs als deze leeg is. Als je geneigd te denken dat iemand een overdosis van deze drug zouden hebben genomen, gaat u naar de afdeling spoedeisende hulp van het plaatselijke ziekenhuis in een keer.