Blue Flower

 

Vrienden van "De Herberg"

 
VRND-01-Vriendenvandeherbergkl

De Stichting Vrienden van ‘De Herberg' zet zich in voor de broodnodige fondsenwerving om het werk van het Citypastoraat in de toekomst te kunnen voortzetten.

Mensen, die het Citypastoraat een warm hart toedragen, worden uitgenodigd zich aan te melden als vriend van ‘De Herberg'.

Aanmeldingsformulieren zijn in de meeste kerken beschikbaar, of kunnen in ‘De Herberg' worden verkregen.

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een verzoek tot betaling.

Het IBAN-nummer van de Stichting Vrienden van 'De Herberg' is: NL23 RABO 0393 3503 55 

Giften zijn aftrekbaar voor de belastingen.

Uw vaste jaarlijkse donatie geeft veel mensen een plek waar zij zich thuis kunnen voelen.

In ruil voor uw bijdrage wordt u jaarlijks op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Citypastoraat via de nieuwsbrief. Een goede ruil, een menselijke ruil….

De Stichting Vrienden van ‘De Herberg' is opgericht in overleg met de Stichting Citypastoraat.

Nadere informatie treft u aan op: www.vriendenvandeherberg.com 

U kunt ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VRND-02-InfByeenkVVdH2006kl

 

 

 

 

 Informatiebijeenkomst met medewerkers en vrienden van De Herberg

 

 

 

 

 

 

CD met liederen uit de JachtlaankerkVRND-03-cd 002

Op initiatief en met sponsoring van Adriaan van der Valk, oud-voorzitter van de stichting ‘Vrienden van De Herberg’, is in het voorjaar van 2011 door ds Job de Bruijn samen met koor, kinderkoor en solisten uit de Jachtlaankerk in Apeldoorn een cd gemaakt onder de titel ‘Stembeweging’.

In dit woord zitten allerlei elementen: beweging, bewogen worden, stem geven aan, geraakt worden door wat klinkt.

Stembeweging is bovendien een mooie naam in en voor de kerk. Het is immers een beweging van mensen, die geraakt en bewogen willen worden, die open staan voor de Stem! Op de cd staan categorieën liederen, waarin verschillende gestemdheden doorklinken: vreugde, verdriet, vertrouwen, geloof, twijfel, verlangen, hoop. De liederen worden begeleid door een fluitiste en pianisten, onder wie Job zelf. Vermeldenswaard is dat op de cd ook een door hem gecomponeerde mis te beluisteren valt, alsmede psalmen uit de Naardense Bijbel en liederen van Huub Oosterhuis. De baten van de verkoop van de ca 65 minuten durende cd kwamen ten gunste van de stichting ‘Vrienden van De Herberg’, waarmee tevens een goed doel werd gediend. De oplage van 500 cd's is geheel uitverkocht!

 

 

 

Voorzitter Oege Wierda (r) overhandigt de

 cd aan Adriaan van der Valk (l)      

  

Werkelijk, het belangrijkste element dat is het overwogen, tijdje het bestellen drugs van het web is om een ​​beste selectie. Sommige voor geneesmiddelen zijn bekend. Andere traktatie bepaalde aandoeningen zoals angststoornis. Er zijn duikers geneesmiddelen voor mannelijke impotentie te genezen. Hoe zit het met "kamagra jelly" en "kamagra"? In dit artikel wordt meer vertellen over de tekenen van erectiestoornissen en "cialis 20 mg kopen". Het belangrijkste wat je moet zoeken is "kamagra kopen". Maar om een ​​man erectiele probleem op te sporen, de arts zal vermoedelijk beginnen met een grondige geschiedenis van de symptomen. Er zijn diverse geneesmiddelen voor de behandeling van van impotentie. Neem de verpakking mee, zelfs als deze leeg is. Als je geneigd te denken dat iemand een overdosis van deze drug zouden hebt genomen, gaat u naar de afdeling spoedeisende hulp van het plaatselijke ziekenhuis in een keer.